DE KERSTMAN

Het einde van het jaar nadert. Kerstmis staat voor de deur. Kortom, de gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Maak uw kerstfeest compleet en boek dé enige echte Kerstman.

De echte Kerstman is zeer breed inzetbaar voor onder meer huisbezoek, fotoshoot, televisie-productie, commercial, evenement, kerst drive-thru, show, meet & greet en bedrijfsfeest. Maar denk ook eens aan de talloze mogelijkheden in winkelcentra, warenhuizen, restaurants, scholen, beurzen en kerstmarkten.

Zoals u ziet is de outfit van dé echte Kerstman tot in de puntjes verzorgd. Elk detail is een lust voor het oog. Bij dé echte Kerstman staat perfectie hoog in het vaandel. Achter het prachtig verzorgde haarwerk schuilt een professioneel beroepsacteur die geheel in Amerikaanse look ten tonele verschijnt.

Uw gasten zullen verwonderd zeggen; “Dit is DE echte!”

Boek hem nu via info@dreamanimations.be, onderstaand formulier of telefoonnummer 0468/310344 of 0487/190672

KERSTMAN MASCOTTE

Onze Kerstman Mascotte is een ware eye-catcher op elk event, beurs, kerstmarkt, bedrijfsfeest, reclamecampagne, enz…

Hij gaat probleemloos op de foto of is altijd bereid voor een warme knuffel op deze koude winterdagen tijdens de gezelligste tijd van het jaar. 

Je kan deze spraakloze mascotte boeken voor jouw event via info@dreamanimations.be of telefonisch via 0468/310344 of 0487/190672.

 

Kerstman Mascotte